2018-01-29 570 views
呢間居酒屋人氣一直好高企,可以望住海景shabu shabu,地理位置絕佳。我地點了好出名的美人鍋,店員會係我地面前一件一件將食物放入去,等到我地流晒口水我地食之前飲咗佢碗骨膠原湯,感覺飲完人都靚咗,好味啲菜都好新鮮,煮一陣就可以食。雞肉好滑,不過就唔算好多舊,唔係好夠食。蝦膠都好彈牙有咬口,唔似出面溝咗好多粉。不得不提佢地個三文魚青瓜沙律超好食,三文魚淹得好入味,加埋青瓜一齊食好Match 值得推介係佢個梳乎厘玉子燒,好鬆軟,好滑,仲有蛋醬流出來,推介食品豚肉卷飯圈將豚肉包住煮到好入味既飯,食完好飽呢!米卷的皮偏厚,但係好煙un,三文魚卷入面加埋牛油果🥑,口感豐富。

我地食之前飲咗佢碗骨膠原湯,感覺飲完人都靚咗,好味

豚肉卷飯圈將豚肉包住煮到好入味既飯,食完好飽呢!