今日同我好好姊妹食晚餐,去觀塘這間之前我食午餐的地方。一上樓梯就好似去咗另一個世界,好夢幻,果然無改錯名 姊妹都話好靚好特別一入去,服務員就帶我們去坐,服務唔錯,更推薦我們晚餐美食!收碟都好快好好地方好大好寬敞,好多特別的設計、圖畫及擺設,好靚令人好開心的地方,坐位都舒服首先,我們點了沙律吧,所以就先出去自選前菜有多種沙拉蔬菜、3色椒、紫洋蔥、番茄、西瓜、青瓜、粟米、薯仔沙律、螺肉、中華沙律等等,好多選擇好吸引我們還點了小食及主菜,先來餐湯(雜菜湯及西湯)雜菜湯好濃郁,微微辣,好多雜菜,酸酸辣辣野味之選西湯:好香滑好多料,口感好好又唔膩餐包好軟軟又暖暖的,更有提子粒粒! 🥖🥖🥖🍇小食:雞。好香好有咬口,雞肉部分好滑,配上醬汁更滑更香;好細心去咗上面的部分讓我們可以用手拿起食時都好乾淨!我姊妹超愛哦白酒煮青口青口都幾好味,無鯹味;不過白酒味就無乜豬肋骨好大份喔!好吸引又超香!豬肋骨啖啖肉肥瘦部分剛剛好!醬汁香濃又野味有微微辣!切咗有10條骨芝士薯角好香又多薯仔蓉,好正又可點上配上的千島汁更有燒香的菠蘿,好驚喜!好多汁又有纖維,健康又美味!更有沙律菜作配菜,不錯哦
今日同我好好姊妹食晚餐,去觀塘這間之前我食午餐的地方。
一上樓梯就好似去咗另一個世界,好夢幻,果然無改錯名
姊妹都話好靚好特別

首先,我們點了沙律吧,所以就先出去自選前菜

沙拉吧

我們還點了小食及主菜,先來餐湯(雜菜湯及西湯)
餐湯(雜菜及忌廉湯)

雜菜湯好濃郁,微微辣,好多雜菜,酸酸辣辣野味之選

西湯:好香滑好多料,口感好好又唔膩

餐包好軟軟又暖暖的,更有提子粒粒! 🥖🥖🥖🍇
邪惡黃金芝士雞膇

小食:

白酒煮青口

青口都幾好味,無鯹味;不過白酒味就無乜
豬肋骨
墨西哥香辣豬肋骨配芝士焗瘋薯

芝士薯角好香又多薯仔蓉,好正又可點上配上的千島汁

2018-10-15
$200 (Dinner)
沙拉吧
餐湯(雜菜及忌廉湯)
邪惡黃金芝士雞膇
墨西哥香辣豬肋骨配芝士焗瘋薯