2018-05-15
今日黎到呢間位於金鐘嘅Brick Lane 位置都唔算難搵。只要跟住OpenRice 果個地鐵站D出口行4分鐘就到了,不過要提提大家係記住要行大橋呀!睇睇個門口都幾靚再睇睇入面,哇係一個調酒區喔😈 好似幾pro 的。再一張店內環境圖入到去感覺都幾舒服,都有少少 英倫風,因為佢係有寫佢地嘅食物係 A taste of eastern London food!因爲我叫咗set dinner 所以先上個salad ! 好味呀~個人覺得酸度適中,但朋友就覺得偏酸,然後我最鐘意嘅係佢有落d芝士!大家見到白色果d就係芝士了,好夾,而且芝士份量都適中。講到set dinner ,我地黎之前以為餐廳係每日個dinner menu 都一樣。因為上OpenRice 睇到大家都係影同一個set dinner menu ,然後咁岩今日個set menu 都係一樣係果3樣野。其實本身想食set menu 以外嘅main dish ,諗住加少少錢轉餐,點知問店員先知唔得,佢只得set menu 果3個餐其他都唔可以轉餐。所以最後都叫咗set menu 入面嘅意粉 ,始終都係set menu 比較低食。 其實有少少
講到set dinner ,我地黎之前以為餐廳係每日個dinner menu 都一樣。因為上OpenRice 睇到大家都係影同一個set dinner menu ,然後咁岩今日個set menu 都係一樣係果3樣野。其實本身想食set menu 以外嘅main dish ,諗住加少少錢轉餐,點知問店員先知唔得,佢只得set menu 果3個餐其他都唔可以轉餐。所以最後都叫咗set menu 入面嘅意粉 ,始終都係set menu 比較低食。 其實有少少失望,因為佢set menu 選擇有d少。