2019-06-04 1370 views
作為街坊 無野食就會落去覓食 soul cafe 係食意粉同飲靚coffee最好既選擇,亦都係我常去既其中一間。卡邦尼意粉煙肉煎得又脆又香,忌廉汁惹味香濃。真係可以話係我食個既卡邦尼煮得最好味既一間。一定會番點!黑松露意粉黑松露意粉可以話係每次黎食一定都必點既意粉。濃濃既黑松露既香味混入淡忌廉既香滑非常配,味道亦調得好好。每次黎都保持到水準。布朗尼蛋配西班牙火腿布朗尼蛋賣相都唔錯,但係我會覺得只係簡單食材:蛋同沙律菜加西班牙火腿。簡單食材好難整得話好食得去邊,但又好難整得難食。只可以講食材新鮮,賣相唔錯。即磨咖啡香滑香濃,好香咖啡味,飲得出唔係開粉哥種即溶咖啡。總結Soul Cafe 一路都保持到水準同有heart!值得推介!

布朗尼蛋配西班牙火腿

布朗尼蛋加西班牙火腿

即磨咖啡

香滑香濃,好香咖啡味,飲得出唔係開粉哥種即溶咖啡。

總結
布朗尼蛋加西班牙火腿