2020-02-09 21 views
夜媽媽接朋友仔收工,收工後去咗食糖水,呢間糖水舖位於旺角廣華街3號百利達廣場地下4號舖,舖頭名仲好特別,叫做:甜牙牙🤤 🦷🦷冬冰冰既天氣想食熱既糖水,但又想食凍冰冰既雪糕,所以最後叫咗兩份甜品+一杯熱飲,滿足哂我地既願望。🍫朱古力棉花糖窩夫配雪糕🍦 $52即焗外脆內軟既窩夫,窩夫好脆口,有2條脆朱古力條,有3粒輕微烤過又軟棉棉既棉花糖,白雪雪既忌廉,仲有我最愛既朱古力味雪糕,加上甜甜既朱古力醬。因為窩夫係即叫即焗,所以制作時間需要等約8分鐘。🥥椰汁燉桃膠 $36熱辣辣既糖水,用咗好香濃既椰汁,加上有大大粒又養顏既桃膠,再有好多好滑好爽口既雪耳制作而成。食完個胃即刻暖哂。🍋檸檬水果茶 $38熱辣辣又清甜既檸檬水果茶,水果茶既材料有綠茶茶包、好足料既水果,切粒既士多啤梨🍓,切粒既奇異果🥝,3片檸檬🍋,切半既藍莓,又有水果食,又可以暖胃。水果茶伴上糖漿,如果想甜啲就可以加少許。

🍫朱古力棉花糖窩夫配雪糕🍦 $52

🥥椰汁燉桃膠 $36

🍋檸檬水果茶 $38
朱古力棉花糖窩夫配雪糕
椰汁燉桃膠
2020-02-09
Waiting Time
8 Minutes (Dine In)
$65 (Dinner)
朱古力棉花糖窩夫配雪糕
椰汁燉桃膠