因想選黃店扒房,於是專程坐車來食。點了黑椒牛柳晚餐&大蝦鑊仔牛柳配薯菜。餐跟選咗羅宋湯,羅宋湯都好飲的,正常質素🙂黑柳牛柳,超咸🥲🥲又咸又乾身又韌🥲🥲家人話好多年前來食過唔係衣個質素...差咗好多。大蝦配鑊仔牛柳,點餐的時候都覺奇怪完全無問鑊仔牛柳要幾乘熟😫🧑🏻‍💼高速落單閃咗...上到檯鑊仔牛柳有幾片但超薄身及唔太好食😩好咸+乾+韌....似茶餐廳叫果啲牛扒快餐塊牛咁🤭鑊仔牛柳其實食落同頭先黑椒牛柳冇分別好似一樣😩😥但貴多80蚊唔通就係多隻乾乾地的蝦仔😥反而薯菜幾大份,薯條幾脆,蔬菜多款算幾好🥺不過我來食牛扒架嘛...好失望😢😢😢最失望係第一次帶家人食黃店令佢從此對黃店印象麻麻😢😢黃店很重要🥺食物味道也重要🙏🏻希望質素改善吓。
因想選黃店扒房,於是專程坐車來食。
點了黑椒牛柳晚餐&大蝦鑊仔牛柳配薯菜。

餐跟選咗羅宋湯,羅宋湯都好飲的,正常質素🙂
黑椒牛柳

大蝦鑊仔牛柳

黃店很重要🥺食物味道也重要🙏🏻希望質素改善吓。