2010-06-11
星期三同朋友又嚟左呢度食飯,7點半左右己開始要等位了,等左一陣就有位,今次食些唔同既嘢,但每次嚟都必食醉雞及膽膽麵,因為真的很好味呀.第二度的味道係唔同及冇咁好味架.另外叫左一個煎三鮮窩貼,一個回鍋肉跟薄餅.食物很快就到了,醉雞亦是一樣的好味,好香酒味及好入味,雞肉好滑不肥呀,煎三鮮窩貼都熱辣辣好味呀,一啖咬落去,嘩d肉汁流晒出嚟同埋入面好熱架,裏面的料都多的,好味呀.膽膽麵蔥係用個湯匙分開放的,幾好因我唔食蔥的,麵的味道都係一樣好重麻醬味,辣辣地好味呀,麵都好彈牙,有些肉碎及蝦米粒,花生粒等,好味呀.回鍋肉加薄餅都好大份的,薄餅有五六塊的,回鍋肉都大碟的,因回鍋肉好油所以同埋薄餅一齊食感覺冇咁油,回鍋肉都好入味,辣辣地,有些青椒,紅椒,椰菜等,呢個都幾好食呀.

2010-06-09
$100 (Dinner)