2015-02-13 206 views
屯門市中心食店十分多選擇,華都同新都的食店以小店,華都較為多食店,新都以前冇食店,由上年年尾開始商場大翻身之後,今日去了新都新開醉上海,以前叫金滿軒,由同一個老闆所開,今次改了名字,午餐價錢不算貴,只是38元,又冇加一都幾抵吃,我點了火腿洋蔥炒蛋,有一碗白飯,另外有豆漿,如果不要豆漿另要其他飲品,要加6元,我十分喜愛豆漿,我照要豆漿,火腿洋蔥炒蛋妙得幾好味,我覺得不算好咸,豆漿是涷飲,我覺得豆漿味道稍為淡咗D,我可以接受,白飯幾軟熟,並不會太硬,我覺得午餐整體幾好,地方不算大,座位之間不算太迫,服務就一般,門面裝修得靚,格局不太似上海料理,我覺得似茶餐廳多D味道:我覺得保持到以前水準,幾好味,味道不會太咸服務:我覺得一般環境:地方不算大,尚箅舒適價錢:午餐38元,我覺得不太貴,十分抵吃番吃:應該再光顧

味道:我覺得保持到以前水準,幾好味,味道不會太咸

服務:我覺得一般

環境:地方不算大,尚箅舒適

價錢:午餐38元,我覺得不太貴,十分抵吃

番吃:應該再光顧
火腿洋蔥炒蛋
白飯
豆漿
2015-02-13
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$38 (Lunch)
火腿洋蔥炒蛋
白飯