2024-10-03 0 views
今日去左西環探朋友,估唔到西環變化左咁多,多左好多食肆之餘,亦多左好多特色小店。因為朋友唔想食太熱氣同太油嘅食物,所以就揀左食越南菜。見佢門口餐牌啲lunch set都幾抵,就行左入去試下。我叫左扎肉軟殼蟹蕃茄河,入口蕃茄味好濃,仲有啲蟹肉碎,河粉口感軟硬適中,碗粉嘅層次都多,真係有少少蟹味,但就係嫌佢味重左少少。朋友就叫左炸雞扒河,味道應該都ok, 起碼無聽到佢投訴話唔好食。個餐仲有小食春卷,春卷就正常炸物,都脆嘅。飲品係青檸梳打,係正常嘅味道。整體嚟講,味道唔錯,對得住價錢,如果返工或者住附近,都係一個唔錯嘅選擇!

2024-10-03
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$70 (Lunch)