2010-09-19 10 views
新開一間法國菜,又近近o地,所以就去試下lunch,建議先book 檯,如果唔係應該冇位多,開張個月,至今我已經去o左2次,下星期中秋私伙lunch,又會去多一次,如果仲有新驚喜就會繼續報告~ lunch menu 唔係好貴,由58-88不等,最好係因為no service charge!! 環境有d得意,因為明明係一間法國業,但d擺設係好chinese... 首先o黎當然係薯仔沙律,薯仔切得唔算細,亦都唔會好大,o岩o岩好~ 佢個餐包好好味,食得出係自家製,有少少甜香,但食完之後又唔會滿口酸味~友人order 南瓜忌廉湯,友人話有d甜,而我o既羅宋湯就唔錯,當然唔好期望會好似港式茶餐廳咁濃味,但佢清得o黎有少少香... 唔會淡而冇味~友人order雞扒,俾o左少少我試,好滑好嫩,冇雪味~我叫o左個西冷,medium果然係medium,o岩o岩鎖好肉汁~ 好食~e間係我近期推薦~ 又平又靚又正!!http://hk.myblog.yahoo.com/ultrabearhk/article?mid=729

友人order雞扒,俾o左少少我試,好滑好嫩,冇雪味~

e間係我近期推薦~ 又平又靚又正!!

2010-09-09
$60 (Lunch)
  • 餐包