2020-10-27
想坐低歎個下午茶⛅️ 二話不說就諗到Beans😍 出名長龍既佢因為環境Chill得黎 甜點同飲品都好出色😚 ⭐️ 70% Lindt Dark Chocolate Lava Cake 🍫雖然份量不大 但係心太軟一切開真係好流心🖤慢慢流出黎好滿足💔70%既朱古力 濃得黎帶一點苦 溝埋雲呢拿雪糕🍦一硬一軟 一凍🧊一熱🔥 一甜一苦 Perfect Balance⭐️ Green Tea Combo 🍵無Expect 咁大份 😨 抹茶控一定要試 💚 Presentation 好靚 有乾冰既煙霧飄下飄下咁💨 Vanilla Matcha Ball 🤍配埋紅豆同Mochi 食🍡 好有日式感覺🇯🇵 抹茶白朱古力版既流心蛋糕🍰同樣好Rich 😋 但係可能茶味唔夠濃 甜味比較膩😅⭐️ Rose Latte 🌹咖啡賣相都好靚但味道唔太濃☕️ 玫瑰味淡淡地唔難入口🌸⭐️ Creme Brulee Latte 🍯同樣地比較甜 🥰 但係焦糖味好香💛今次既唯一美中不足係Waiter 服務麻麻地👩🏻💼叫左幾次都漏左野 希望可以改善啦💙
⭐️ Green Tea Combo 🍵
⭐️ Rose Latte 🌹