2011-08-24
離開香港5個月,返黎急不及待去再試不同的新餐廳雖然這間算不上是非常新的餐廳..因為很多酒店自助餐都full house 的關係,最後選擇了這間..(又是另一個錯誤的決定...)剛入去,其實環境是不錯的,因為地方不大,檯和檯之間空間也很小是有點迫,不個設計也不錯點了3個main, 1個 甜品, 1個mash potato (朋友不夠飽)我覺得作為一間意法餐廳,它的選擇真的不多 3個main,也非常一般係唔係我地2個女仔好大食呢? 食完我個朋友都不夠飽,想再叫多一個side問佢個side pasta 可唔可以叫only pasta佢地話唔得一定要加truffle (咁我個朋友唔係好鐘意truffle 個味),咁叫佢個source 另上又唔得咁最後叫佐個mash potato,都ok 既-- $48 一個小小的mash potato這個creme brulee 有我塊面咁大....不過味道就非常甜,得個"大"實際上的料非常薄和少 ---- $98
離開香港5個月,返黎急不及待去再試不同的新餐廳
雖然這間算不上是非常新的餐廳..
剛入去,其實環境是不錯的,
因為地方不大,檯和檯之間空間也很小
是有點迫,不個設計也不錯
我覺得作為一間意法餐廳,它的選擇真的不多
3個main,也非常一般
問佢個side pasta 可唔可以叫only pasta
佢地話唔得
不過味道就非常甜,得個"大"
實際上的料非常薄和少 ---- $98