2024-08-02
「備長」嘅串燒好多選擇,最正係👇.1️⃣牛舌厚切,係我食過最厚切嘅牛舌~色澤粉嫩,肉質彈牙,仲有肉汁🥺 .2️⃣荔枝豬肉卷都係我頭三位,豬肉包住荔枝肉,鮮甜味道加埋原來咁夾🤤.3️⃣白鱔皮燒到香脆,肉質結實彈牙,都好推薦👍.其他燒雞皮、鵝肝多士、燒蠔等都好食惹味~炸天婦羅都大推!呢間好近地鐵,串燒又高質,唔怪得咁爆滿‼️.✨人均消費:$350✨評分:7/10.@bicho_hk .📍備長 (銅鑼灣)銅鑼灣軒尼詩道525號澳門逸園中心26樓.✨想睇更多食評,follo IG @ramen.totoro💕✨#銅鑼灣 #銅鑼灣串燒 #銅鑼灣美食 #銅鑼灣居酒屋 #居酒屋 #香港居酒屋 #香港日本菜 #白鱔 #燒蠔 #牛舌 #串燒專門店 #hongkongfood #hongkongfoodreview #hongkongfoodie #hongkongfoodieblogger
3️⃣白鱔皮燒到香脆,肉質結實彈牙,都好推薦👍
✨人均消費:$350
✨評分:7/10
@bicho_hk
📍備長 (銅鑼灣)
銅鑼灣軒尼詩道525號澳門逸園中心26樓