2024-09-24 668 views
前排同friend行街,搵餐廳食晚飯,因為行街時食左好多小食,見吾太餓就去食下壽司!佐敦呢間壽司店價錢幾抵食,質素都ok,重點系吾洗排隊就入得,因為我地行街行到攰吾想再企太耐。炙燒焦糖三文魚腩$12三文魚腩表面加左焦糖同沙律醬,再用火槍微微燒過,食落有少少金黃酥脆,口感豐富,幾特別同新穎既款式。大切生三文魚$17每次食壽司都必點既三文魚壽司,因為平又好食,三文魚又含有蛋白質同omega 3,呢度既三文魚切得都幾大塊。油甘魚  $17厚切油甘魚都算肥美,價錢抵食,壽司飯吾會好大件。日本鯛魚$17鯛魚質素都幾嫩,食落都新鮮。HAMA 天婦羅拼盤 $27天婦羅同樣都系必點!最讓我難忘既系超級大盆,$27有禁多款天婦羅,真系幾抵食!蝦都有2隻,另外仲有南瓜、菇等等。呢度環境都幾開揚舒適,食物價錢幾抵食,同埋岩哂我地呢啲懶人又吾鐘意等位既去食!

炙燒焦糖三文魚腩$12

大切生三文魚$17

油甘魚  $17
厚切油甘魚都算肥美,價錢抵食,壽司飯吾會好大件。

日本鯛魚$17
鯛魚質素都幾嫩,食落都新鮮。

HAMA 天婦羅拼盤 $27