2010-06-17
今日同位阿sir+3個同學仔去dinner因為端午節前夕 所以都唔少人出街食(新城市仲要有波睇)我地等曬全部餐廳咁濟 係呢間等1張台 所以就入左去係出面 見到有個bar係+$68有甜品自助餐 但係佢就放正係門口 好似人地啲display咁佢完全係po塵入到去 5個人坐卡位 點野食 佢啲set dinner同散點既$$無咩分別但係最後我地都係叫左4個set dinner 諗住share2pizza + 2意粉餐包nothing special. 係比較多芝麻 搞到成張台都係餐湯 紅湯麻麻 好淡薑牛肉pizza佢啲牛肉好似吉野家嗰啲 我食左2件都完全唔覺得有薑味但係我個fd就話好大舊薑!個pizza好薄 唔係太脆 但係都ok(有啲炸球既pizza)唔記得個名有啲salad醬定唔知咩係上面一般喇!但係就同上面個pizza好唔同風味個人認為呢個特別啲2個pizza都算正常size 啲料好足 我自己都食成4-5塊一試無妨野鴨肉醬意粉伴香煎鵝個意粉少到喊:'(我諗一個人食都唔係好夠個味無咩特別 好普通囉!白酒汁海蜆意粉啲意粉麻麻 好難咬啲蜆比起上黎仲多!佢個味其實唔差 但係成碟都偏淡~由於我地吹水
因為端午節前夕 所以都唔少人出街食(新城市仲要有波睇)
我地等曬全部餐廳咁濟 係呢間等1張台 所以就入左去
佢完全係po塵
2pizza + 2意粉
餐湯 紅湯麻麻 好淡
薑牛肉pizza
佢啲牛肉好似吉野家嗰啲 我食左2件都完全唔覺得有薑味
但係我個fd就話好大舊薑!
個pizza好薄 唔係太脆 但係都ok
(有啲炸球既pizza)唔記得個名
有啲salad醬定唔知咩係上面
一般喇!但係就同上面個pizza好唔同風味
個人認為呢個特別啲
野鴨肉醬意粉伴香煎鵝
個意粉少到喊:'(我諗一個人食都唔係好夠
個味無咩特別 好普通囉!
白酒汁海蜆意粉
由於我地吹水 所以食完都無咁快走 無人催 可能因為晚唔係好多人!
見完網友講既野 回想一下 記得叫左幾次waitress點野飲都無反應 不過我又唔覺得佢地有心既
呢間野 我覺得野食ok 服務ok 氣氛o ok 不過唔值咁既價錢
但係無話後悔囉