2023-12-19 188 views
黎到荔枝角,大家係咪淨係諗到D2 Place呢?但其實我今日黎呢到揾平衫既時候,先知原來呢到C座既Basement都有唔少好野食,係有一個food court係到🙆🏻‍♀️又揾到平野可以同大家分享啦😌。🐒鮮蕃茄濃湯手打烏冬(拉絲吉列芝士豚肉)💰$58👉🏻忌廉南瓜湯+牛油包條,迷你青瓜沙律,抹茶蕨餅👉🏻麥樂雞(6件)+$18👉🏻可樂+$5呢到既主食類基本上都係Set,所以一個價錢就可以食哂餐湯,前菜同甜品🍮都好滿足😌而今日我就揀左都係招牌之一既鮮蕃茄濃湯手打烏冬🍅呢啲天氣食就岩哂,暖笠笠☀️而佢地個鮮蕃茄濃湯仲係用左本地新鮮蕃茄蔬菜慢煮六小時,酸酸甜甜好開胃🤤烏冬都同樣彈牙好味,吉列芝士豚肉入面啲芝士拉哂絲🧀熱辣辣岩岩炸起好正,加埋6件麥樂雞都只係$18蚊,果然foodcourt就係平靚正😍

🐒鮮蕃茄濃湯手打烏冬(拉絲吉列芝士豚肉)💰$58
👉🏻忌廉南瓜湯+牛油包條,迷你青瓜沙律,抹茶蕨餅

👉🏻麥樂雞(6件)+$18
👉🏻可樂+$5