2005-10-02 0 views
以後都吾想再去尼間!! 第1:服務吾好.. 但又吾可以話好差.. 第2:食物質數下降得好嚴重.. 第3:時間比例真係吾得.. 要等到鬼甘內的!!之前都黎過尼間食完2.3次..講返今次拉.. 我同姐1入去搵位.. 係就係有個人行埋黎問我地幾多位.. 之但係當我話" 2個位要非吸煙區"個陣.. 佢帶左我地去.. 但係吾係2個位尼.. 係要同d 陌生人share .. 我話吾想.. 佢就好似死都吾逼住人要share 甘// 個樣仲要係" 係冇位架拉.. 想點" 既樣.. 之後等左3個字就等到2個位拉.. 坐到去叫左個炸醬麵同餃子.. 前者25 蚊.. 後者18蚊.. 加多1杯紅豆冰.. 先講炸醬粗麵先!! 1: 好細好少.. 粗麵尼講我個人覺得似幼麵多d .. 油好多.. 好難食.. 好慘係用筷子係分吾開d 麵架.. 好明顯係做得好馬虎.. 都未完成整好就上碟加醬.. 跟例湯.. 碗例湯好大味精..好味又點.. 吾健康牙ma .. !! 好吾滿意的..!! 之後到炸餃子.. 講真!! 完全同餐牌吾同樣既.. 佢話日式餃子.. 冇話炸餃子咼.. 我好想叫佢換!!! 1: 完全吾熱..
之前都黎過尼間食完2.3次..
1: 完全吾熱.. 2: 真係油到麥甘..
3: 好少料.. 又細件咼.. !!!仲有好多.. 數吾晒的!!!
之後杯紅豆冰.. 係紅豆下"野" 子汁同花奶在上.. 紅豆只有好少.. 但係d 汁
同d 冰就落到鬼甘多.. 真係紅豆冰!!!
完全吾滿意.. 食到有餘的!!
以後我都吾會再黎!!!!