2008-07-11 23 views
openrice的網友說, 同永豐街的一間是同集團的, 所以幾個人約一起去試新店, 但上次及今晚去, 已經快十天, 門外都寫著 take away only, 因為冷氣出了問題, 唉, 上次就去了 shake'em buns今次就決定買外賣了, 叫了 Parma , Four Season, Truffle Pizza 因為有人就住嘉薈軒, 所以回家吃都好熱呀, 底脆,料又多, 只是無環境配合, 因為這間裝修都清爽的, 感覺空間不窄, 因為樓底高, 全個外牆是用玻璃的, 無局束感, 真的希望快些修理好冷氣, 一定要去食多一次飲品當然過去 Shake'em buns, 叫奶昔呀, 但這裏就不能介紹了, 因為不同店嗎?
今次就決定買外賣了,

$80 (Dinner)
  • Parma
  • four season