2019-08-03 161 views
星期五晚上大約8點去,唔需要等位。本身係梳乎厘及pancake愛她者,有一定的期望。一入去,店員告知招牌梳乎厘賣哂,冇計啦,唯有叫其他食物!見到Premium Smile Pancake似乎都係主打,即管試試。Premium Smile Pancake分為三層,餐牌建議由底層食起,因為由暖食起。底層的確有驚喜,內有溫泉蛋流出黎,但第一、二層都冇咩特別,味道一般。另外叫左石板街班戟(Chocolate Rocky Road),賣相精美,可惜班戟略嫌硬生生,沒有鬆化的感覺!較令人無奈的是,當時客人唔多,我地剛分完班戟到各自的小碟上,都未夠1分鐘,就有店員走黎問可否收大碟。我地拒絕左,因為大碟上仍有少量食物剩餘。跟住隔唔夠3分鐘,又有另一個店員問收碟。乜真係咁想趕客咩?真係好無奈又騷擾!
星期五晚上大約8點去,唔需要等位。
本身係梳乎厘及pancake愛她者,有一定的期望。

一入去,店員告知招牌梳乎厘賣哂,冇計啦,唯有叫其他食物!

Premium  Smile  Pancake

Chocolate  Rocky  Road

2019-08-02
$165.5 (Dinner)