2024-03-22
今次黎到觀塘工廠大廈呢間餐廳食晚飯,裝修超級靚,燈光好柔和,食物擺盤好有心思,影相同打卡一流🫶🏻而且侍應態度好nice~🧡開胃Welcome drink🧡原隻煙燻鵪鷄髀(2pcs)伴水果車厘茄田園沙律鵪鷄髀肉質十分嫩滑😋煙燻得好香口,沙律配料好新鮮,食完胃口大增👍🏻👍🏻🧡蘋果木煙燻北海道帶子•日本枝豆 •有機粉紅玫瑰菇 • 紅菜頭蓉帶子好大粒😍😍配搭紅菜頭蓉食超夾,絕對值得一試!!🧡干邑龍蝦湯飲到好濃郁嘅龍蝦味,入面仲有兩隻大蝦🍤侍應會黎到先倒落碟,好特別好有義式感🥰🧡台灣有機單品原茶飲完會清一清口入面陣味,令你準備好食主菜~🧡香烤野生虎蝦 •蟹肉蟹膏意大利飯虎蝦好大隻,蟹肉蟹膏落得好足料,意大利飯煮得好好食,粒粒都好creamy,正!🧡杜洛克黑毛豬胺伴焦糖菠蘿•野菌西蘭花苗 •鴨油洋蔥烤薯仔黑毛豬胺可以揀7成熟或者全熟,我揀咗全熟,肉質依然好嫩,焦糖菠蘿好有驚喜,又夾又特別,配搭埋其他配菜食超正!🧡甜品
🧡開胃Welcome drink
🧡原隻煙燻鵪鷄髀(2pcs)伴水果車厘茄田園沙律
帶子好大粒😍😍配搭紅菜頭蓉食超夾,絕對值得一試!!
🧡干邑龍蝦湯
🧡台灣有機單品原茶
飲完會清一清口入面陣味,令你準備好食主菜~
🧡香烤野生虎蝦 •蟹肉蟹膏意大利飯
🧡杜洛克黑毛豬胺伴焦糖菠蘿•野菌西蘭花苗 •鴨油洋蔥烤薯仔