2017-01-27 716 views
去呢間食過幾次,今次決定一大班朋友去食。上次我過嚟呢度食左芝士豬助骨,不過味道麻麻,所以我吾會再叫lu。不過佢既咖喱蜜糖烤雞真係非常非常非常好食。外皮脆內面雞肉好鬆軟。我地5人叫左2碟雞,一碟蛋卷,另外仲叫咗兩杯嘢飲。雖然佢個蛋捲係價錢來講唔係好吸引,但係味道都唔錯。蛋皮非常滑,咬落好有層次,口感很好。外面又厚又惹味,加上芥末同茄醬既配合,係呢道先做到甘既水準。咖哩蜜糖烤雞:一直既最愛,吾會好似其他炸雞店甘肥膩,而且佢咩醬汁配得好好。唔會話好油同咸。佢嘅外皮脆,肉質滑嫩。醬汁令佢表面外皮閃閃亮亮,賣相同口感都叫左一杯酒精既鯊魚飲品,一杯是無酒精的。2杯賣相一樣,但有酒精那杯比較甜味重,而無的那一杯便是酸甜口味。如果香港食韓國雞,我一定推薦goobne!!!!!!!
我地5人叫左2碟雞,一碟蛋卷,另外仲叫咗兩杯嘢飲。
咖哩蜜糖烤雞
叫左一杯酒精既鯊魚飲品,一杯是無酒精的。

如果香港食韓國雞,我一定推薦goobne!!!!!!!

Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$180 (Dinner)
咖哩蜜糖烤雞