2025-01-09 146 views
假期出發太子搵食大多數cafe都要排長龍唯獨是呢間唔使 肚餓又唔想等 就入咗去啦入去見到隔籬枱食日式all day Breakfast ,已經覺得雞雞地 望咗餐牌10分鐘 睇相冇乜吸引食慾最後叫咗個炸雞鬆餅,朋友叫咗蟹黃芝士通心粉加開心果奶昔等咗15分鐘左右 先有嘢食上枱個蟹黃芝士通心粉上枱啲仲油滾起緊 望落 都幾多油 賣相幾單調食落 有少少鮮味 不過總係覺得爭啲嘢 味道屬於單調 唔吸引炸雞鬆餅$118 有兩塊鬆餅面頭有幾塊糖煮蘋果加一塊大炸雞同班尼迪炸雞麵衣都幾鹹吓 但雞肉唔算太鹹 撇除麵衣算唔錯 夠熱夠Juicy鬆餅又係味道單調 配埋糖煮蘋果 只係多咗種甜味 總係覺得爭咁啲嘢成餐最出色嘅係開心果奶昔 好似飲緊開心果雪糕咁 不過都要$68 比翻咁上下質素都好應份整體嚟講普普通通 主菜嚟講 總係覺得爭咁啲野 主要嚟講係味道方面比較單調 如果多番少少味道層次 會更滿足試過一次就夠。
假期出發太子搵食
大多數cafe都要排長龍
唯獨是呢間唔使 肚餓又唔想等 就入咗去啦
望咗餐牌10分鐘 睇相冇乜吸引食慾
最後叫咗個炸雞鬆餅,朋友叫咗蟹黃芝士通心粉加開心果奶昔
等咗15分鐘左右 先有嘢食上枱

個蟹黃芝士通心粉上枱啲仲油滾起緊