2008-12-23 9 views
尋晚看完電影~回到荃灣(即係我居住的那區)~已經11點多了~除左路德圍外~冇乜好食~但因為真係寒風刺骨~行多步都唔想~所以一出地鐵~就衝入左11點都未關門的唯一麵家了~咁凍~唔洗諗~酸辣湯吧~但因為其實我dinner都未食~所以~叫左酸辣湯雲吞$30 ~~大大碗~~真係好大碗~仲要有6粒白菜豬肉雲吞~水餃係用韮菜豬肉...自從上次食完旺角嗰個八方云集...我真係唔敢食韮菜水餃了詳情可看 http://www.openrice.com/restaurant/commentdetail.htm?commentid=1958100 推介菜式:草腥味韮菜餃,招牌無味水餃今次6粒菜肉雲吞~咁凍的天氣下~一個人~食到暖笠笠~好開心呢~如果你未食過呢到的酸辣湯~可以一試我唔食得辣的~都食到~所以佢算唔太辣~但又不失酸味~別忘了~~~~~~酸辣湯的酸味係好緊要嫁....記得下次夜ma ma~凍冰冰~荃灣地鐵一出~就有熱湯等緊你呀~

除左路德圍外~冇乜好食~

咁凍~唔洗諗~酸辣湯吧~
但因為其實我dinner都未食~所以~叫左酸辣湯雲吞

$30 ~~大大碗~~
真係好大碗~仲要有6粒白菜豬肉雲吞~

如果你未食過呢到的酸辣湯~可以一試
我唔食得辣的~都食到~所以佢算唔太辣~但又不失酸味~
別忘了~~~~~~酸辣湯的酸味係好緊要嫁....

$30 (Dinner)
  • 酸辣湯