Morton's of Chicago

2024-06-08 4885 views
諗住約到一大班人開開心心食個晚餐,book 咗2000,又sms confirm 又email reminder 提我地準時。咁我地就當然好守規矩啦,1950 已經到門口,不過門口果位姐姐話未準備好 叫我地去bar 果邊等等。6個人,俾張4人吧枱我地... 等到2015 都未叫我地入去坐底,但係又要求我地準時到。咁高級嘅餐廳 要個客等都算,complementary 又無,我走去問呀姐姐,其實呢 我地就book 咗8點,幾時先入得? 淨係叫我等下,又賴個客遲咗交張枱, 仲要帶我地入去果陣黑我地面。其實,上一枱客遲交,就唔係我嘅責任,你地餐廳安排得唔好,其實個客無責任的。咁嘅服務,真係唔會再有下次,價錢好合宜又唔係,D 嘢食係唔係好到其他地方搵唔到又唔係,我就唔會再去了。
2024-06-07