2021-08-23 1279 views
星期日一大班人黎慶祝生日一去到人唔算多大家都叫左set lunch 我揀Oyster tartar + Grilled Pork Chop 食物還可以接受,但又唔係話好特別咁。。似係中環200蚊內可以食到嘅嘢朋友揀咗seafood pasta好味好多最不能接受係 因為生日想叫個侍應幫我哋一大班人影相,點知個侍應超唔願意。。叫佢影多張都要求佢咁 全場坐滿一半都冇 既然啲侍應又唔係忙 點解影張相都唔得大佬咁遠水路嚟都係食過景 想影多幾張相啫(我哋都冇好過份 真心只係影咗幾張,而佢影既嗰幾張相都影得超求其)而且個侍應嘅嘴臉同態度係令我哋唔想再影有啲倒米Overall 每人埋單HK$4xx 食lunch來講我會覺得係市面上中上嘅價錢但無論食物嘅味道、或者服務 都唔覺得值咁嘅價最慘係食完之後 所有叫oyster tartar嘅都肚痛我到宜家夜晚12點都仲屙緊。。嬲得滯寫咗呢篇review
星期日一大班人黎慶祝生日

而且個侍應嘅嘴臉同態度係令我哋唔想再影
有啲倒米

Overall 每人埋單HK$4xx
食lunch來講我會覺得係市面上中上嘅價錢
但無論食物嘅味道、或者服務 都唔覺得值咁嘅價

最慘係食完之後 所有叫oyster tartar嘅都肚痛
我到宜家夜晚12點都仲屙緊。。嬲得滯寫咗呢篇review