第一次去沙田hotel staycation諗住叫外賣,亦都係第一次試吓食呢間餐廳,但餐廳去酒店都唔使12分鐘路程。8:00落單,9:50先到,竟然要等成1個鐘頭45分才送到,打電話去吹間餐廳、竟然賴餸餐嗰間公司個師傅接受佢哋張我order張單延遲,因為話間餐廳佢哋自己太多嘢做,講嘢已經唔係好合理,仲送到黎其中一樣嘢整錯,又同我講之前有啲嘢煮好擺喺餐廳就買咗成半個鐘先至出餐,搞到送到黎之後大部份嘢凍哂食唔到,佢仲要係唔覺得自己錯,等多成一個鐘頭45分鐘態度好差咁仲要叫我不如你取消張單算數,嬲到一個極點。

2021-04-06
Waiting Time
105 Minutes (Delivery)
$150 (Dinner)