2018-10-26 3276 views
朋友唔講都唔知呢度有間露天燒烤場娛樂城搭lift五樓 首先要經過桌球場 再經過雀會 先出到露天場地 七八十年代裝修無變過 充滿懷舊氣息 七點幾到 只有一枱兩個人燒緊嘢食 場內叔叔即場幫我地開爐 食物餐具要入番室內攞 另外每人一張飲品卷 啤酒佢話無牌但可以幫我地 但只有嘉士伯細罐裝$96一打 有凍桶裝著 食物基本野有齊 最特別是有魷魚乾 送酒水一流 餐具齊全 但得紙碟 所以要分幾次攞食物戲肉來了 首先第一下感覺食物排列整齊 但睇落好似雪左好耐 算吧 睇嘢唔可以睇表面 一場黎到 點都攞啲試下既 黑椒鷄全翼 得幾粒黑椒响面 未完全解凍 燒熟後完全無味 辣鷄翼頗為最正常 丸類 只敢試:龍蝦丸 貢丸 獅子狗卷 紅腸 可惜一律雪到無晒味🤢簡直挑戰味覺底線唯一令人安慰係厠所好乾淨 服務都不錯 完
朋友唔講都唔知呢度有間露天燒烤場
唯一令人安慰係厠所好乾淨 服務都不錯
2018-10-26
$150 (Dinner)