2021-10-03 151 views
成日都周圍試餃子,今次就試下呢間喺觀塘工廈嘅新餃子店。店舖好窄,同隔離枱係零距離。坐得唔舒服。Menu款式就唔多,同埋要留意佢只係得湯餃。不過我鍾意食湯餃多啲,所以對我冇咩問題。我主要唔滿意嘅係服務,出菜次序混亂,又慢(個menu已經唔係多款)比我地遲嚟嘅,食物到先。同店員反映,話幫我地跟進,跟住笑笑口(態度唔認真果種)拎我地果份俾我地。我地食果陣,個店員返返入廚房,應該係同其他店員講我地,不滿我地投訴佢。真係專業少少好嗎?講返食物,以工廈嘅環境,同食物嘅質素,我覺得係唔值。個豚骨湯,好咸,南瓜湯就南瓜湯,又未去到似係用粉開果種,不過就都一般般。啲餃就好大隻嘅,我覺得係太實,菜同肉嘅比例係算唔差,但係唔係太鍾意呢種好大隻嘅餃。味道真係只係正常,所以真係唔值呢個價錢。其實我到最後都唔明點解個湯要分開用個水煲上。留意:只收現金
真係專業少少好嗎?
味道真係只係正常,所以真係唔值呢個價錢。
其實我到最後都唔明點解個湯要分開用個水煲上。
留意:只收現金