2021-11-21 408 views
今日係元朗睇完戲就順便係yoho 食埋飯,成日經過見到pokker 見到啲扒好抵食咁,所以今次就試試佢先。今次揀左兩款扒,澳洲西冷牛扒同埋澳洲肉眼牛扒,見佢有套餐就加埋去。但係餐後感就真係嘛嘛,唔會再有下次😅😅。同侍應講左補飛,但係另一個侍應又skip左我張飛,入到去坐梳化位張梳化又好多食物碎😓😓「澳洲西冷牛扒」套餐配黑椒汁套餐四揀三,今次揀左芝士薯條、龍蝦湯同埋凍芒果荔枝鮮果茶。四樣野黎講,得杯野飲係叫最好😓😓芝士薯條啲薯條又凍又淋,芝士醬就只係現成一枝吱出黎既醬,點左醬仲難食過唔點。龍蝦湯聞就香,但飲到入口就好濃既味精味,飲多幾啖仲苦苦地,完全飲唔入口。牛扒已經好難切好韌,要好用力先切得開,食到入口好似咬緊香口膠咁😓😓西冷扒但插枝肉眼既旗比我😅😅😅成個餐得杯野飲叫似啲樣,飲落去清清地,仲有荔枝同菠蘿既味,但啲生果味都只不過係糖水,問可唔可以走甜,侍應答走左甜就會冇荔枝同菠蘿味😅😅最後仲叫左個士多啤梨新地試下,個人黎講唔係好值😓一球雪糕加啲cream同生果,奇異果生到不得了,非常之酸。杯新地最低只係日清既cereal,總括黎講,平平無奇。成餐飯,真係食完一次唔會再有下次,都明白一分錢

「澳洲西冷牛扒」套餐配黑椒汁

成餐飯,真係食完一次唔會再有下次,都明白一分錢一分貨,但成個質素係below average😓😓😓