2019-08-16 1292 views
睇戲前搵個地方醫下肚,搵依間未試過既試試佢環境來說唔望上天花板其實還好,因為冷氣滴左幾次水落黎我手上面,有點困擾,幸好不是滴在食物上。海南雞半隻,完全去晒骨,浸得好入味,且脂肪不算多,連皮食都不會太膩。即使食到雞胸都好嫩大頭蝦冬陰公不會太鹹,都不會太嗆喉。叫了2人份量每人食到半邊蝦,蝦size都合理。唯獨湯既配料太多,飲起湯時不太方便。蟹肉炒飯炒得不會太乾,飯粒煙韌。但menu上既相就好金黃色吸引啲,實物就素色左少少,視覺上單調。依個芒果糯米飯既芒果食落口有種好刺激既香精味,唔清楚是否品種問題,但整體感覺就一般喇。今次試既野唔多,過一排有機會會再返來幫襯下
睇戲前搵個地方醫下肚,搵依間未試過既試試佢

海南雞

大頭蝦冬陰公

大頭蝦冬陰公

蟹肉炒飯

芒果糯米飯

今次試既野唔多,過一排有機會會再返來幫襯下
海南雞
蟹肉炒飯