2022-07-05 91 views
雲川風 (荃灣)荃灣西樓角道186-200號昌安大廈1樓45及62號舖待應好細心亦都勁溫柔體貼,見我個位大風幫我較細左冷氣!仲好體貼甘問我有無好啲,行埋過嚟感受下啲風!服務態度好好!熱伴薯粉(生菜、蘿蔔、豬紅、豬頸肉)好大兜,份量好足,我甘為食都食唔哂!蘿蔔好清甜!必嗌!無渣!豬紅就好正,口感好特別,味道係第二度食唔到。豬頸肉必嗌,感覺自己好似嗌左全部必嗌既餸!生菜既份量好多!🫶🏻麻酸辣湯米線(蘿蔔、枝竹、芝士丸、蟹棒)湯底夠酸而且好香濃。米線分量多,質地感覺偏淋少少。食材方面,蘿蔔放喺酸辣湯米線入面,都係保留本身清甜味!食蘿蔔可以解到湯底嘅辣味。第一次食米線配蟹柳棒,估唔到又幾夾!幾好食!我會有下次~枝竹份量都多,有四大塊。芝士丸就有三粒。叫四個餸去配米線真係好豐富,非常飽肚!新疆孜然雞翼孜然味好勁!雞肉好滑嫩👍🏻👍🏻3隻好頂引,同我朋友爭埋最後一隻😂😂😂外脆內嫩!😈😈腐竹通菜菜好新鮮,腐乳汁好好食!食到啲童年回憶返黎!涷檸檬茶涷檸茶茶底正!唔係隔夜茶~檸檬俾得足!酸甜岩岩好!🫶🏻
雲川風 (荃灣)
荃灣西樓角道186-200號昌安大廈1樓45及62號舖

熱伴薯粉(生菜、蘿蔔、豬紅、豬頸肉)

麻酸辣湯米線(蘿蔔、枝竹、芝士丸、蟹棒)

新疆孜然雞翼

腐竹通菜
菜好新鮮,腐乳汁好好食!食到啲童年回憶返黎!

涷檸檬茶
涷檸茶茶底正!唔係隔夜茶~檸檬俾得足!酸甜岩岩好!🫶🏻