2020-02-05
銅鑼灣📍#台式火鍋 幾時都啱食,尤其是近排天氣又凍返😌 打邊爐最緊要湯底同埋食材新鮮。 今次叫咗個 「老鍋秘製麻辣鍋」🔥 小辣 ,雖然係小辣但係真越滾越辣 🌶 ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*🌟千張豆葉紙 👍🏻👍🏻 口感非常之特別,基本上616就食得,有啲似知足嘅感覺但係好薄好薄👊🏻非常推介~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*🌟安格斯雪花肥牛🐮 肥牛簡直係打邊爐嘅靈魂,肥瘦適中,好有牛味👌🏻~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*🌟牛舌心👍🏻👍🏻 不得不叫,切得非常薄但係口感非常好,好煙銀😌~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*🌟皮蛋貢丸👍🏻 好有特色,平時對皮蛋冇乜好感,但係原來同貢丸放埋一齊有意想不到嘅驚喜❇️❇️❇️❇️~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*🌟新竹米粉🥢 建議如果叫麻辣鍋就唔好叫新竹米粉,因為放完入個鍋之後,會癡晒所有入邊湯底辣椒嘅材料,連埋一齊寫嗰啲苦😅~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*