2019-02-28 245 views
想食三田製麵所好耐,銅鑼灣開嘅時候好多人排隊冇去食,去到日本見到有三田製麵所,但係時間太匆忙又冇機會食。終於今日有個空檔,五點幾冇人排隊就去尖沙咀嗰間食啦! 入到去都有幾枱客嘅,咁一般嚟講都係食沾麵 🍜 咁我當然唔執輸啦,於是我都嗌咗個signature嘅沾麵-濃厚魚介沾麵!同一般食法一樣,都係個面點落個湯度食,然後食完就可以加湯再飲我仲叫多咗一個小食就係炸雞。 個炸雞嚟咗先,色水就同出面食嗰啲比較淺咗少少,食咗一啖普通啦! 不過係熱辣辣嘅 🔥 個面終於嚟啦!!! 佢係小中大都係同一個價錢,所以我就嗌咗個大嘅 食咗一半之後實在太飽就冇食到,不過老實講其實個面真係唔錯,個湯都幾好味。但係唔算太鹹,食完之後都冇頸渴, 終於都係要打包!不過提一提佢係冇打包嘅大盒嘅,佢啲膠盒全部都係細細個,不過就唔收錢 大家如果經過又未食過嘅都可以一試,不過我就未必再去啦!

炸雞

大家如果經過又未食過嘅都可以一試,不過我就未必再去啦!
2019-02-26
$100 (Tea)