2023-07-20 183 views
外面望落去好似好簡陋,但係又坐滿人,老公想食刨冰,見佢有,就入去試吓啦,座位方面係比較狹窄嘅, Menu都好似好少嘢食,但係價錢都好抵,所以決定一試。一上枱個剉冰真係驚喜,$45居然有咁大兜,分量十足,材料豐富,仲有薏米感覺好健康,啲冰唔係只係水整,應該係用咗煉奶水整,食落去會甜甜地,唔會食到尾冇味,加埋唔同配料,夏天食一流!值得推介!不過佢有人均消費$30 ,我哋兩個人,所以就嗌咗珍珠奶茶同埋鹽酥雞,個鹽酥雞好好食,脆卜卜,裏面又好Juice,唔會話好油膩,外脆內軟。珍珠奶茶就普普通通,$23都可以接受。價錢好抵,性價比高,又唔駛加一,佢仲有飯同蛋餅,下次可以再試。

2023-07-16
$50 (Tea)