2024-03-27
1964 views
再訪餐廳係因為屋企人生日,裝修充滿美式懷舊風格,以紅色和金色為主,座位寬敞,好適合大班人聚會。呢個Atlantic Lobster Tail出奇地好鮮甜,又彈牙,真係估佢唔到。呢個Lawry’s Cut真係好厚,要咗medium rare,好juicy好嫩,有牛味,好有口感,唔錯!呢個California Cut就薄啲,一樣都係medium rare,肉質同Lawry’s Cut一樣,只係口感上冇咁rich,因為薄咗,胃口細嘅就啱啲。我哋仲叫咗個芝士蛋糕,之後餐廳職員就拎咗蛋糕仔,因為訂枱有講慶祝生日,仲同我哋影咗張即影即有嘅相,好開心。不過有樣嘢可以改善下,唔知係咪每日都要講幾百次,介紹介到爛晒,啲script 快到聽唔到,如果可以慢少少就perfect🤣