2019-07-05
坊間有鐵板燒中意用唔同醬汁去提升食物既味道,但係和三味多保留食物原先既味道,咁先係丫嘛!師傅亦用心處理每煮完一道菜佢就會放係你前面個碟仔。🐶完全係皇帝等食既狀態我地一行四人中午時分叫左business set, 都有5,6道菜啵!每次少少地你以為唔夠食,但因為佢都算整得快手,好快就好飽了仲可以撩師傅傾計(唔好意思習慣了看到食物就馬上咬一口)熱熱既鴨肝多士都係無得輸既!無諗過呢個會係第一道菜,一開始以為係鵝肝,但睇番menu佢又寫鴨肝啵!算係好大舊,先食呢個就唔會比其他有少少醬汁既食物蓋過左你既味蕾象拔幾新鮮,呢個相對野味,食完會想再食,如果用黎送酒就一流松葉蟹腳一路煎一路香哂出黎!同食開凍既感覺好唔同,落左少少黑椒,未食已經聞到好出既蟹味,而且鮮味一d都唔少,無麥雪味。食過最濃清酒味煮蜆個人覺得如果多幾粒就好嚕,肥美des.呢個五成熟美國牛處理得唔錯,岩岩好,而且連蒜片食會開心哂如果蒜片係熱既會更好!呢個你可以選擇其他種類既牛肉,和牛個d都有,價錢就差好遠,食哂呢個已經開始飽飽地。食食下出左個炒飯,見到就有吃不消既感覺,味道非常普通。豚肉薄餅香脆,但豚肉好快就凍了不過以佢黎作結都差唔多
(唔好意思習慣了看到食物就馬上咬一口)
象拔幾新鮮,呢個相對野味,食完會想再食,如果用黎送酒就一流
食過最濃清酒味煮蜆個人覺得如果多幾粒就好嚕,肥美des.
食食下出左個炒飯,見到就有吃不消既感覺,味道非常普通。
豚肉薄餅香脆,但豚肉好快就凍了不過以佢黎作結都差唔多,無前面既菜式咁重味,剛剛好,食完之後佢仲比你攢雪糕或者咖啡☕️😹可以帶朋友去呢