2014-06-30
蘿拔妹相信所有女孩子黎呢道又肯排隊既原因只得一個xd 就係超可愛既拉花啦!而所有男孩子會黎呢道又肯排隊既原因應該係陪女孩子叫拉花咖啡xd (如果有其他原因請告知哈哈)蘿拔妹同友人星期六三點幾來到,門口已經排了近10人!而且今日天氣熱得很,蘿拔妹d汗一直不停甘流.\/.排左差不多半個鐘終於入得啦,仲好好彩坐到唔係向住人龍對住窗既兩個座位,privacy唔錯!由於係下午茶時間,所以我倆只叫左兩杯green tea latte,lemon cheesecake同朱古力士多啤梨飛碟,落單時仲可以指明要咩拉花,太正啦等野食黎既時候,可以睇桌上既甜品cook bookLatte黎幾時候,我地真係超級興奮,因為個拉花實在太靚太可愛啦!三眼仔個拉花異常工整,似到十足十!另一驚喜係bb有牙版既大眼仔,cute到呢!可惜呢到食物係比較差,飛碟毫無特別,分量偏少。Lemon cheesecake質地鬆散,味道也是水準之下。Green tea latte本身味道都唔錯,唔太甜夠綠茶既鮮香,底部聚積濃濃既綠茶粉!但味道已經完全唔重要啦,著眼點完全係perfect既拉花!
等野食黎既時候,可以睇桌上既甜品cook book Latte黎幾時候,我地真係超級興奮,因為個拉花實在太靚太可愛啦!三眼仔個拉花異常工整,似到十足十! 另一驚喜係bb有牙版既大眼仔,cute到呢!
但味道已經完全唔重要啦,著眼點完全係perfect既拉花!