2011-08-27 555 views
依個燒烤場既最大賣點係近西鐵站,燒到12點都唔怕冇車返屋企場外都有巴士站,有多一個選擇因為早幾個鐘落左一場大雨,我地曾經打過電話去問開唔開,初初都話未必開得成好彩之後見雨停左我地就唔死心去睇下個場開唔開到我地一行人5個大概5:00P.M.入場,負責接待個位員工都幾有禮貌落雨既關係冇咩人入場,我地第2批客人入場所以任我地揀位,之後有員工幫手抹乾枱椅同開風機好快就開爐同燒野食食物方面一般,要4張票尾先換到一細包蔬菜,有點無奈都係豬牛扒腸仔等等...好多都雪左好耐先時間解凍,如果唔係好難叉味道一般,都食得落肚但唔係好好食;特別係豬扒,雪味好重同好難咬之前上過OPENRICE睇話炭燒得好快,事實都真係好快,佢一開爐既炭係大但到我地開佢地俾既炭包就見到好多細炭,根本唔會燒得耐,結果我地夾其他爐既炭 唔知員工見唔見到,不過因為入場人數太少,所以D員工都唔多睇我地飲品係包一枝水同一罐飲料,入面冇可樂得百事,要留意!啤酒係好似要俾錢買,都有啤牌同骰仔買,都見到有人玩到夜晚6:30度就開左電視,螢幕同聲音都夠大,真係可以一路睇一路燒再夜D大概7:30就有涼茶提供,雖然有D甜不過幾好飲依個場令我感到驚喜既
依個燒烤場既最大賣點係近西鐵站,燒到12點都唔怕冇車返屋企
場外都有巴士站,有多一個選擇

好彩之後見雨停左我地就唔死心去睇下個場開唔開到
落雨既關係冇咩人入場,我地第2批客人入場
所以任我地揀位,之後有員工幫手抹乾枱椅同開風機
好快就開爐同燒野食

食物方面一般,要4張票尾先換到一細包蔬菜,有點無奈

飲品係包一枝水同一罐飲料,入面冇可樂得百事,要留意!
啤酒係好似要俾錢買,都有啤牌同骰仔買,都見到有人玩

再夜D大概7:30就有涼茶提供,雖然有D甜不過幾好飲

依個場令我感到驚喜既地方係洗手間好乾淨,仲要有冷氣,好舒服

(因為之前去過既燒烤場佢地既洗手間都好污糟)

最後燒到11:30就走人

整體講我覺得幾方便市區人士入去元朗玩夜晚可揀燒烤
不過食物選擇唔多味道又唔多特別,老實講我覺得$85高左少少
因為個晚落雨加上星期四,冇咩人入去燒,數埋都係得7,8枱
如果個場真係爆既話就好逼,因為枱同枱之間唔係隔得多
2011-08-25