2021-11-25 289 views
食過幾間品質一向都唔錯都多料嘅,整體都唔錯嘅特別鍾意食佢嘅小窩米線同埋涼拌米線,味道真係令人一試想再試,見到新都城呢間新開當然要幫襯下不過感覺上整體質素係差過出面其他分店嘅都好正常嘅唔同廚,工作人員亦都唔同,希望將來會好返啲。但呢間個辣真係次次都唔同,雖然我每次都叫微辣,唯獨呢間叫微辣都辣到飛起,遮蓋晒本來涼拌米線嘅味道。同埋外賣要加$3真係有啲貴。好多連鎖快餐店外賣基本上唔使加錢茶餐廳可能最多一兩蚊,所以係真係偏貴嘅除此之外其實米線成本唔係特別高基本上你叫埋嘢飲如果唔係下午茶優惠叫多個兩個餸好大機會都超過$50價格以米線來講都算頗高嘅。奈何呢間分店味道上有待改善如果可以睇齊其他分店我相信呢$50我會比得更值得。

TakeAway