2024-06-22
琴晚去咗Chatterbox食飯,餐廳時尚雅緻嘅環境同埋友善嘅服務,令人感到舒適同愉快!真係一個適合同朋友一齊嚟享受美食同傾計嘅好地方!😋 呢度有好多新加坡美食,我哋叫咗二人餐👍🏻香脆薄餅配咖喱汁同蔬菜條,呢個薄餅好脆好香,配上香辣嘅咖喱汁同埋新鮮嘅蔬菜條,味道鮮美又開胃!每一口都帶來一種獨特嘅風味🍕🌶️🥗黑醬油炒蘿蔔糕,蘿蔔糕本身軟滑,加埋炒得恰到好處,配上特製嘅黑醬油,帶出一種濃郁嘅醬香,每一口都好有嚼勁!絕對係一個叫人回味嘅經典菜式!🍲🥢🥕炸素春卷,春卷炸得金黃酥脆,內裡填滿咗新鮮嘅蔬菜同香料,每一口都有咬口嘅滿足感!配上甜酸嘅蘸醬,絕對係一個開胃又美味嘅小食!🍤🥠文華海南雞飯係呢度嘅招牌菜之一!雞肉煮得鮮嫩多汁,配上香氣四溢嘅飯同埋特製嘅醬汁,味道鮮美又香濃!每一口都帶來一種滿足嘅感覺,絕對係海南雞飯愛好者嘅不二之選!🍚🍗🍛招牌大蝦喇沙絕對係一個唔錯嘅選擇!喇沙湯底香辣鮮甜,內裡有豐富嘅蝦肉同埋配料,令味道更加豐富!加上彈牙嘅米線同新鮮嘅蔬菜,每一口都帶來享受!🌶️🍤🍜飲品方面,芒果菠蘿梳打絕對係一個清涼解渴又開心爽口嘅選擇!呢杯梳打有新鮮嘅芒果同埋菠蘿,帶出一種甜酸嘅風味,加上冰
飲品方面,芒果菠蘿梳打絕對係一個清涼解渴又開心爽口嘅選擇!呢杯梳打有新鮮嘅芒果同埋菠蘿,帶出一種甜酸嘅風味,加上冰涼嘅氣泡,真係一杯夏日必備嘅飲品!🍹🥭🍍
美祿恐龍,絕對係一杯令人愛不釋手嘅飲品!🦖🥐🍮
Chatterbox係一間非常值得一試嘅餐廳!