2020-10-25
因為佢嘅sourdough慕名而來🤪就等我試吓係咪真係傳說中咁好味☺️Lunch hour嚟到門口見到好多人排隊,由於舖頭入邊坐位數量有限,所以都等位等咗一段時間😢 建議大家想食就最好避開lunch hour🍞Oh My God (9/10)一上嚟個賣相相當之澎湃😂 個黑松露汁十分之出色! Truffle控必試呢☺️ 蘑菇咬落去超級多汁😛 最重要係,底下嘅酸種麵包吸晒所有黑松露忌廉汁😍 嗰種鬆軟嘅口感,果然名副其實🙌🏻☕️ Iced Vanilla Latte (6/10)有淡淡嘅雲呢拿味,但個人覺得有少少太甜呢😢🍞 Gravy Train (8/10)嗌之前店員已經特登提醒我哋,個汁會有少少辣,仲好貼心問我哋需唔需要小辣🤗 但為咗試清楚佢嘅原味,我哋就決定冇嗌小辣🤓 結果食落都接受到,但大家如果驚嘅就最好嗌小辣啦😂雞肝先煎到外熟內軟,配上periperi辣醬,十分之開胃🤤 但雞肝呢樣食材就未必個個人都接受到呢🧐☕️ Flat White (7/10)咖啡拉花十分之普通😂 味道都係正正常常🧐 所以就唔特別介紹啦🙌🏻總括而言呢間嘅sourdough十分值得再嘗試,但記得要避開多人嘅時間啦!😂或者
🍞Oh My God (9/10)
☕️ Iced Vanilla Latte (6/10)
有淡淡嘅雲呢拿味,但個人覺得有少少太甜呢😢
🍞 Gravy Train (8/10)
☕️ Flat White (7/10)
總括而言呢間嘅sourdough十分值得再嘗試,但記得要避開多人嘅時間啦!😂或者買takeaway係一個好選擇👌🏻