2015-08-11
住荃灣, 返工響荃灣, 所以大大少少既餐廳都幫趁過唔少, 見荃廣呢個位轉左手之後都未試過, 放工見無人就試下. 餐廳外觀跟上手一樣, 落地玻璃一排坐位, 所以好光猛開揚, 中間位置有個面包BAR, 環境係幾唔錯.野食主要係西餐類型.Set dinner包餐包放題, 餐湯或沙律, 奶茶咖啡侍應示意我地拎個兜去面包BAR果邊任拎面包, 睇睇都有十款八款揀, 而且有野蓋住, 夠衛生.不過我本意唔係黎食包, 所以是但揀左兩個就算. 味道正常但唔熱.沙律正常, 幾新鮮乾淨.公司珍寶香滑奄列飯, 炸雞, 野菌($158)個蛋煎得夠大, 但奄列飯唔係應該包住D飯咩? 佢係將塊蛋放左響D飯既面, 飯係白飯. 炸雞好乾, 麥樂雞仲好味, 成碟野好普通下.BBQ醬燒豬仔排骨, 薯條($198)奶野之作, 豬仔骨燒到好乾, D肉好"柴皮", 起晒渣, 個醬好大PAT但味道麻麻. 薯條仲正常.整體覺得自己揀錯食物, 或是呢度祗可以食面包??
野食主要係西餐類型. Set dinner包餐包 放題, 餐湯或沙律, 奶茶咖啡
不過我本意唔係黎食包, 所以是但揀左兩個就算. 味道正常但唔熱. 沙律正常, 幾新鮮乾淨. 公司珍寶香滑奄列飯, 炸雞, 野菌($158)
個蛋煎得夠大, 但奄列飯唔係應該包住D飯咩? 佢係將塊蛋放左響D飯既面, 飯係白飯. 炸雞好乾, 麥樂雞仲好味, 成碟野好普通下. BBQ醬燒豬仔排骨, 薯條($198)
奶野之作, 豬仔骨燒到好乾, D肉好"柴皮", 起晒渣, 個醬好大PAT但味道麻麻. 薯條仲正常. 整體覺得自己揀錯食物, 或是呢度祗可以食面包??