#慶祝🎉 #好事連連 #聖誕 天氣開始轉涼❄️成日心思思想去打邊爐🍲所以同老公睇完「破•地獄」即刻喺附近一間台灣火鍋任食任飲食到飽🤤 🍖🍉🍣🍢🍗🍳🍍🧀🍱🍧🍮🌮🐟🍹🫘🍻話明食到飽套餐,當然乜嘢都有得食,任飲任食🍻好牛嘅我哋就揀咗M9和牛「牛御品」食到飽套餐,因為叫呢個餐仲會送一碟鮮活鮑魚同台灣出名手搖「春陽茶事」野飲🧋🥤當然要叫杯珍珠奶茶同埋酸梅湯試一試啦🤤火鍋料有好多🍲呢個套餐除咗任食和牛之外 ,當然仲有好多正爆新鮮嘅火鍋材料俾大家任揀任食,仲有美國頂級封門牛、牛小排同牛板腱等等嘅高質素靚牛俾我哋食到飽!所有牛都牛味濃夠晒新鮮,到而家我仲記得一口和牛大大粒夠晒Rich🤤真係啱晒我呢個牛魔王🤤🥰當然仲有羊肉、豬肉、鮮蝦🦐⋯同埋大量台灣特色食物俾大家揀,有鴨血同炸雞等台灣特色小食🥰我哋最欣賞佢嘅甜品吧有呢個自助嘅雪花冰🍧我哋可以自己揀材料製造自己鍾意嘅芋圓冰,如果唔夠仲可以食埋哈根大師雪糕🍨差啲唔記得,佢哋嘅飲品貴有大量嘅台灣嘢飲, Lisba就試晒咁多款特色台灣飲品🍹🍸🥃🍻🥂🍺而我就鍾情韓國細杯嘢飲🧃真係包羅萬有~正呀!我哋去嘅時候呢仲有得玩呢個抽獎,抽中兩隻大閘蟹🦀真係好開心🎉真係食到飽

🍖🍉🍣🍢🍗🍳🍍🧀🍱🍧🍮🌮🐟🍹🫘🍻

我哋去嘅時候呢仲有得玩呢個抽獎,抽中兩隻大閘蟹🦀真係好開心🎉真係食到飽🤤