2024-07-03 202 views
嚟到尖沙咀呢一間食台式打邊爐嘅放題,喺地鐵站行過嚟大概都係5分鐘我就會比較推介喺B出口,行過嚟應該係最快嘅路程,而且餐廳非常容易見到有大大個招牌,喺龍豐隔離!上電梯或者搭lift上就可以! 餐廳喺晚飯時間都幾多人,需要輪候排隊!✔️海鮮,佢主要嘅海鮮我覺得比較推介有草蝦同貝!每一隻硯到非常大隻,而且冇沙,要讚一讚餐廳係清潔方便做得非常好,每一隻都非常乾淨!而且大大隻非常飽滿!草蝦肉質都比較挺身,唔會話有霉嘅情況出現,而且都幾大隻同埋鮮!✔️安格斯牛肉,油花分布非常平均,而且叫幾多俾幾多絕對唔會漏單嘅情況出現呢個價錢食到呢一個質素嘅牛肉我覺得滿意!✔️飲品方面都非常多元化,我最鍾意台式冷泡茶,出邊飲都20幾蚊一支,呢度係任飲!個人鍾意白桃烏龍!,