2024-02-22 106 views
招牌醉雞卷 💰$42開邊流心蛋有畫龍點睛一用,好睇之餘又好味 雞肉唔鞋口 食落好香紹興酒 冷盤來說很不錯古早味雙式香腸 💰$36👍🏼水啦!坊間成日買到嘅台灣腸都好咸,但呢到食嘅唔咸仲好香口~ 店員細心教落,用牙簽吉埋蒜片一齊食 味道真係更出色,雖然係普通嘅小食 但成為咗我成餐飯嘅 🤣自家製 芫茜馬蹄餃(10隻) 💰$52係好好味嘅Handmade餃😍 粒粒大大粒 淡淡都爆餡,芫荽好fresh (我係芫荽愛好者🤫) 馬蹄食落好爽口 多咗個口感 唔會好滯👍🏼 起司肉鬆蛋餅 💰$42好豐富嘅餡料😋餅皮夾住滿滿嘅肉鬆、生菜、芝士、雞蛋,面頭有沙律醬,雖然佢一開二 但食半個已經飽左6成🤣好足料藥膳醉雞湯麵 💰$58飽咗六成再食呢個麵 唔算太大驚喜~ 藥膳湯好香濃👍🏼手工面好彈牙 個雞就相對普通啲桂花烏龍芝士奶蓋 💰$15個芝士奶蓋好好味😻 忍唔住最後飲晒成杯hehe 香芋牛奶芋泥仙草冰 💰$15真材實料 用芋泥打出嚟嘅牛奶冰,唔會好甜 亦都冇出邊街飲嗰啲香精味,媽咪大讚☺️❤️ 屋邨餐廳嚟講 價錢平民合理,而且食物質素唔差 好多選擇 服務態度亦非常好 確實值得一試👍🏼 另外,餐桌前有部大電視,一路
招牌醉雞卷 💰$42
開邊流心蛋有畫龍點睛一用,好睇之餘又好味
雞肉唔鞋口 食落好香紹興酒 冷盤來說很不錯

古早味雙式香腸 💰$36
👍🏼水啦!坊間成日買到嘅台灣腸都好咸,但呢到食嘅唔咸仲好香口~ 店員細心教落,用牙簽吉埋蒜片一齊食 味道真係更出色,雖然係普通嘅小食 但成為咗我成餐飯嘅 [最深刻] 🤣

自家製 芫茜馬蹄餃(10隻) 💰$52

起司肉鬆蛋餅 💰$42

藥膳醉雞湯麵 💰$58

桂花烏龍芝士奶蓋 💰$15
個芝士奶蓋好好味😻 忍唔住最後飲晒成杯hehe

香芋牛奶芋泥仙草冰 💰$15

❤️ 屋邨餐廳嚟講 價錢平民合理,而且食物質素唔差 好多選擇 服務態度亦非常好 確實值得一試👍🏼 另外,餐桌前有部大電視,一路播住周董嘅歌 好有feel😝