2023-01-02
香港好少地方有得食到刈包,但呢度有🥹❤️($36)好鍾意佢切開兩份,咁樣同人分一啲都唔會’lau gau’ 😉 入面好多料!有最重要的花生粉、多汁入味的大肥肉、酸菜🤤(不過佢同台灣食過唔同既係:佢酸菜好雲南米線個鐘,好酸鹹~同醬汁有點川味汁✨)不過之不過!!佢的好味的😋▪️肉鬆起司蛋餅🥞($40)佢非常酥,唔似蛋餅,更似手抓餅!我自己麻麻咁酥脆的,仲有入面芝士非常夠👹👹👹▪️麻辣菇菇派對🎉哇!比想像中好味好多😆雖然佢應該叫閨蜜聚會,唔suppose係「派對」😑但食落真的很對我口味!是口水汁那種的!▪️五月星拌麵(椒麻)又黎菇菇🍄!?😂😂😂 以為係肉添!不過好彩啲菇好味haha 好食呀!鍾意有烏醋的味,肉燥和小黃瓜🥒都很對味!是日生日餐真是very good !!❤️店員都好好人~個試管🧪粉都好正!
▪️肉鬆起司蛋餅🥞($40)
▪️麻辣菇菇派對🎉
▪️五月星拌麵(椒麻)
是日生日餐真是very good !!❤️
店員都好好人~
個試管🧪粉都好正!