2023-02-06 36 views
麻辣雞肉乾伴麵 $79呢個真係必食江畔麵,配上麻辣醬,超級入味,而且手撕雞肉啖啖肉,特製嘅麻辣醬,引人垂涎三尺!花雕麻油雞湯麵 ($89)一上枱已聞到濃濃的麻油香同埋淡淡的藥材味,花雕酒係另上一杯,跟據自己喜好而添加!我就梗係落曬🤣雞肉是用雞髀肉捲成的,入口嫩滑。湯底有杞子、紅棗等養生配料,入口味道清甜帶甘,好暖胃府城蝦卷 ($32)金黃薄皮,外酥內脆。餡料入面既魚漿好彈牙,亦帶有蝦既鮮甜。肉燥燙青菜 ($26)燙過的油麥菜,拌上肉燥及醬油,很有台式風味。鹽酥雞 $38好大份,炸到一口size,炸到岩岩好,又酥脆,同朋友不知不覺就食曬😂😂😂头芋圓仙草凍(迷你)有仙草同三色芋圓加花奶,芋圓Q彈。份量十分佛心!無論係芋圓定係仙草都比到好足份量!
麻辣雞肉乾伴麵 $79

花雕麻油雞湯麵 ($89)

府城蝦卷 ($32)
金黃薄皮,外酥內脆。餡料入面既魚漿好彈牙,亦帶有蝦既鮮甜。

肉燥燙青菜 ($26)
燙過的油麥菜,拌上肉燥及醬油,
很有台式風味。

鹽酥雞 $38

头芋圓仙草凍(迷你)