2022-08-06
路德圍又有新餐廳🎊🎊,就喺以前Beans嗰個位,聽聞係由台灣廚師主理架~🔘鹽酥雞滷肉飯套餐鹽酥雞係近來食過都幾有水準嘅,肉質嫰滑,炸得香脆而唔會𠝹口,份量仲好多,對面條友係咁偷食我啲炸雞!! 🤪🤪幾鍾意佢個滷肉飯有加到酸菜,令整體感覺冇咁油膩,滷肉大小肥瘦適中,足夠撈晒成個飯!! 🔘花雕麻油雞湯滷肉飯套餐個湯有藥膳味,見到唔少薑片同杞子,好滋補咁,雞肉幾滑入味,仲有豆腐卜吸咗啲湯幾好食,但好似啱冬天食多啲!! 🔘香腸蛋餅想食蛋餅同時又想食甜甜的台灣腸, order香腸蛋餅就啱晒,餅皮酥脆,唔使加好多醬汁都好夠味,手工餅皮嘅質感幾好!! 🔘大紅袍珍珠奶茶🔘百香果芒果冰茶(加寒天)加$15可以加點飲品,非奶類飲品仲可免費加寒天/珍珠/仙草,超好,兩杯都叫咗少甜但飲落係百香果比奶茶甜啲!! QR code落單,唔使加一,價錢好合理,老闆娘好親切對眼識笑㗎,身為街坊嘅我會再去幫襯!! 最最推介: 鹽酥雞>滷肉飯>香腸蛋餅臨走屋企人叫我喺路德圍買外賣俾佢,即刻推介佢食返呢間嘅滷肉飯😆😆,點左爆蔥滷肉飯,返到屋企叮翻熱食都好食!!
🔘鹽酥雞滷肉飯套餐
🔘花雕麻油雞湯滷肉飯套餐
個湯有藥膳味,見到唔少薑片同杞子,好滋補咁,
🔘香腸蛋餅
🔘大紅袍珍珠奶茶
🔘百香果芒果冰茶(加寒天)
最最推介: 鹽酥雞>滷肉飯>香腸蛋餅