🧋珍珠茉香奶茶 微糖走冰 $34好香濃嘅茶味,珍珠比平時食嘅細粒,好煙韌,微糖啱啱好,唔會過甜,又飲到茶味。🧋珍珠鐵觀音奶茶 微糖走冰 $34同茉香奶茶好似,但冇咗陣香味,但茶味更濃,個人覺得呢杯好飲啲,個茶味更實在,回甘。鍾意茶味濃嘅朋友一定會鍾意呢杯,微糖啱啱好。🧁珍珠熔岩蛋糕 $58超級細件😂一隻手掌都冇,蛋糕有茶味,但係唔濃,奶蓋唔多,非常之淡,冇奶香冇芝士味,珍珠都睇得出份量少過奶茶,切開冇熔岩效果😂味道真係好普通,同你一般麵包舖買嘅蛋糕差唔多,大家唔好叫,又貴又細件又唔好食!推薦指數: 8/10個分係俾杯奶茶,大家去春水堂飲嘢係幾好,但甜品就普通啦,可以去第二度食😂
🧋珍珠茉香奶茶 微糖走冰 $34

🧋珍珠鐵觀音奶茶 微糖走冰 $34
同茉香奶茶好似,但冇咗陣香味,但茶味更濃,

🧁珍珠熔岩蛋糕 $58

推薦指數: 8/10
珍珠鐵觀音奶茶
珍珠熔岩蛋糕
2021-05-08
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner