2022-08-22 213 views
開開心心星期一。今日同男朋友嚟食火鍋。聽聞係台式style,應該會幾特別咁,所以一早就嚟咗排隊,好快就可以入嚟食飯。佢有好多唔同嘅湯底,我哋叫咗酸菜蠔仔湯底,好特別。出邊都冇得食!可以係用手機自助落單,好方便,我哋食嗰個餐,有海鮮,羊肉,雞,顯,蝦同埋魚。仲有其他台灣小食,例如鹽酥雞,皮蛋豆腐。真係同出邊嗰啲與別不同喎!有台灣嘅風味,又有火鍋嘅元素。一次過滿足晒幾個願望呀!肉類方便,有牛小排,牛肩肉,全部都好高質,又有羊肉同豬肉,唔似出邊嗰啲,會俾啲平價牛肉你。呢個價錢絕對對得住咁高quality 嘅肉啊!出邊仲有得攞肉燥飯,台灣香腸,豆腐花等等,真係好似去咗台灣夜市!